Emboiture tuyau NATURAL, canalisation en fonte - Saint-Gobain PAM

Search catalog

ATLAS Plus

APPARATEN

ATLAS PLUS (DN 80, 100, 150)

Deze wendbare brandkranen met hoge mechanische weerstand en hydraulische prestaties zijn altijd beschikbaar in nodig. De Atlas Plus past met zijn slanke lijnen en nieuwe gestroomlijnde ontwerp perfect in het stedelijke landschap. Hij is ontworpen met het oog op onderhoudsgemak, weerstand tegen klimatologische omstandigheden en de preventie van stilstaand water in de bovengrondse delen.

  • Omwerpbare versie: deze versie bevat een inrichting om onvolledige heringebruikname door onbevoegde personen te voorkomen (nadat de brandkraan werd omvergeworpen door bv. een schok). Een staande brandkraan betekent dat deze beschikbaar is, maar een brandkraan die op de grond ligt, moet worden hersteld. De geschroefde verbinding zit verborgen achter een kap, wat het risico op vandalisme vermindert.
  • Niet-omwerpbare versie: de aansluiting van het inlaatlichaam op de buis van de brandkraan wordt ruim boven het grondniveau uitgevoerd. De afwezigheid van een verbinding op grondniveau beschermt de moeren en bouten tegen afstromend water en verontreiniging. De geschroefde verbinding zit verborgen achter een kap, wat het risico op vandalisme vermindert.

Images diaporama

1 / 1

Videos diaporama

Poteau incendie renversable ATLAS PLUS
PamlineTV
1 / 1