regards de voirie couleur, fonte voirie colorée

Coronavirus COVID-19 Update

Le 12/03/2020
CORONAVIRUS COVID-19 UPDATE

 

Landen, 12 maart 2020

Saint-Gobain PAM Belgium volgt de Coronavirus-situatie dagelijks en evalueert voortdurend de potentiële risico's.

We volgen de adviezen van de FOD Volksgezondheid en Wereldgezondheidsorganisatie met betrekking tot reizen, evenementen en andere gezondheidsvoorzieningen en blijven ons dagelijks informeren m.b.t. nieuwe maatregelen en richtlijnen.

In het kader hiervan werd beslist dat de beurs Pumps & Valves van 25 & 26 maart, verplaatst wordt naar 17 en 18 juni.  Ook de Vlario-dag die door zou gaan op 31 maart, wordt verplaatst naar 9 juni.

In lijn met deze maatregel zullen wij ook de bezoeken aan onze externe relaties (zowel klanten als leveranciers) beoordelen en tot een minimum herleiden en dit tot het einde van de maand maart.  Deze maatregel wordt op regelmatige basis en in functie van het verloop van het coronavirus herbekeken.  Wij blijven U hierover informeren.

Uit de contacten met leveranciers in landen waar zeer strikte reisbeperkingen en lock downs gelden blijkt dat de huidige ontwikkelingen omtrent het virus, weinig tot geen invloed hebben op de leveringen aan onze organisatie.

Zoals u zult begrijpen, is de situatie dynamisch en zullen we ontwikkelingen en advies blijven delen zodra we een melding ontvangen van onze (buitenlandse) collega's of autoriteiten.

Wij houden u uiteraard op de hoogte en voor vragen kan u steeds bij ons terecht.

 

Uw SG PAM Belgium team