regards de voirie couleur, fonte voirie colorée

ZOEKMACHINE

EURO 20

APPARATEN

Schuifafsluiter EURO 20 ®

De hoog performante EURO 20®schuifafsluiter met rubberen afdichting biedt een lange levensduur, bedieningscomfort en maximale veiligheid.

Schuifafsluiter in nodulair gietijzer EURO 20
Caption: 
Euro 20 schuifafsluiter type Blutop

Schuifafsluiters, bedoeld om onderhoudswerkzaamheden aan het netwerk te vereenvoudigen, worden vaak gebruikt voor de bescherming of het onderhoud van andere apparaten.

Een performant assortiment

De EURO 20® schuifafsluiter, volledig vervaardigd in de fabriek van Toul in Frankrijk is verkrijgbaar in een drukbereik dat varieert van DN 40 tot 400 mm. Deze afsluiter met afdichting in nodulair gietijzer met bekleding in blauw epoxypoeder van minimaal 250 micron is bedoeld om te worden gebruikt in open positie om stroming van water in netwerken mogelijk te maken, of in gesloten positie om de waterstroom te onderbreken. Dit product is ontworpen voor de voorziening van watertoevoer- en distributie-, irrigatie-, brandbeveiligingsnetwerken en algemene netwerken van industriële sites.
•    Het onderbreekt de waterstroom over een bepaald leidingtraject en vereenvoudigt het onderhoud
•   
Het beperkt het risico op overstroming  in geval van een breuk of een incident met een leiding
•    Een perfect werkende afsluiter in hellende, horizontale of verticale positie.

Deze afsluiter wordt aan de leiding bevestigd met behulp van hulpstukken, moffen of flensadapters. Er bestaan ​​verschillende soorten schuifafsluiters met rubberen afdichting, afhankelijk van het type aansluiting. Daarom bieden we verschillende oplossingen aan:

Verschillende types aansluitingen

Type 21
Type 23Type 25Type 27Type BLUTOP

robinet-vanne en fonte ductile à opercule en caoutchouc EURO 20

Flenzen met lange

inbouwlengte DN + 200 mm

21 PFA 16 bar DN40-300

21 PFA 25 bar DN65-200

marque NF volgens NF-merk

robinet-vanne en fonte ductile à opercule en caoutchouc EURO 20

Flenzen met korte

inbouwlengte 0,4 DN  + 150mm

PFA 10/16 bar DN40-400

 

marque NF  volgens NF-merk van DN40 tot DN300

robinet-vanne emboîture tuyau en fonte ductile

Moffen voor
GIETIJZEREN leidingen

PFA 16 bar DN80-150

robinet-vanne en fonte ductile pour adapteur de bride

Spie-koppeling voor GIETIJZEREN leidingen

PFA 16 bar DN65-150

robinet-vanne en fonte ductile à opercule en caoutchouc EURO 20

Koppeling met Blutop-verbinding voor gietijzeren Blutop- en plastic leidingen

PFA 16 bar OD 75-160

 

Veilig en duurzaam ontwerp

Mechanische prestaties en verminderde wrijving

De EURO 20®schuifafsluiter staat met zijn nodulair gietijzeren behuizing en kap garant voor een uitstekende mechanische weerstand. Dankzij zijn lage bedieningskoppel garandeert hij een perfecte afdichting en optimale prestaties ten aanzien van de krachten die worden uitgeoefend op de afsluiter. Door het lage bedieningskoppel kunnen de manipulaties nagenoeg moeiteloos worden uitgevoerd. De afdichting met glijders verhoogt de levensduur door lagere wrijving. Koud gesmeed, niet blootgesteld aan trekkracht tijdens de bewerking, met als resultaat een glad oppervlak dat de wrijving aanzienlijk vermindert. Het product is dan ook bijzonder duurzaam vanwege zijn mechanische sterkte.

Chapeau EURO 20

Gepatenteerd systeem

RFH PAM Technology

De glijder is een gepatenteerd systeem dat bestand is tegen waterdruk door permanente verlijming aan het gietijzer met een weerstand van 2500 cycli op de uithoudingstest.

Corrosiebestendigheid

De schuifafsluiter met rubberen afdichting heeft een uitstekende corrosiebestendigheid, rekening houdend met de gebruikte materialen en bekledingen.  Het zelfsluitend deksel zonder bouten van de EURO 20®-schuifafsluiter elimineert het risico op corrosie.

Efficiënt onderhoud

Saint-Gobain PAM doet er alles aan om u de nodige reserveonderdelen zo snel mogelijk te leveren. Onderhouds- en vervangingswerkzaamheden verlopen eenvoudig en snel. De as kan onder druk worden vervangen en de EURO 20®-afsluiter behoudt zijn efficiëntie, zelfs na lange stilstand.

Ergonomie en veiligheid

Het verminderde risico op breuken en het zelfsluitende systeem staan garant voor veiligheid, efficiëntie en kwaliteit. De koud gesmede roestvrijstalen as, het lage bedieningskoppel en het zelfsluitende systeem ondersteunen de ergonomie en een eenvoudige montage en demontage op de schuifafsluiter. Het is dan ook het referentieproduct voor PAM-kranen.

Volgens de normen

De afsluiter Euro 20 type 21 en type 23 (DN 40 tot DN 300) is volgens de norm EN 1074-2 met een weerstand van 2500 cycli op de uithoudingstest. Onze producten zijn volgens de norm ISO 7259 en het reglement EN197 van het merk NF dat is gecertificeerd door het CSTB. Ze beschikken ook over het Hydrockeck-drinkwaterkeurmerk van het besluit van mei 1997 voor de materialen die in contact komen met drinkwater.

Fototheek

Videotheek

Vanne EURO 20 - Remplacement de l'opercule
Remplacement de l'opercule de la vanne Euro 20 en fonte.
Vanne EURO 20 BLUTOP - Montage avec tuyau fonte BLUTOP
Vidéo de montage d'un tuyau BLUTOP sur vanne Euro 20 en fonte.