regards de voirie couleur, fonte voirie colorée

Search catalog

INTEGRAL

AFVALWATER

Gamma INTEGRAL®

Afvalwater via drukleidingen en gravitaire leidingen

Het nodulair gietijzeren INTEGRAL®-leidingsysteem is speciaal ontworpen voor gravitaire- en drukleidingen. Het bestaat uit leidingen met een lengte van 6, 7 of 8 meter en een diameter van 80 tot 2000 mm, hulpstukken en accessoires. Dit is het enige assortiment leidingen voor afvalwater voor gebruik als drukleiding en met trekvaste verbindingen. Het INTEGRAL®-systeem beschikt ook over een bijbehorend assortiment afsluiters.

Een van de belangrijkste onderdelen van het INTEGRAL®-assortiment is zijn binnenbekleding. Deze bekleding in aluminiumcement biedt de nodige voordelen:

 • een sterke chemische weerstand 
 • een grote mate van slijtvastheid
 • een goede weerstand tegen warme temperaturen

De buitenbekleding van de nodulair gietijzeren leidingen bestaat uit metallisch zink of een zink-aluminiumlegering gecombineerd met een roodbruine epoxylaag. Dankzij deze combinatie zijn de INTEGRAL®-leidingen niet-poreus en niet-doorlaatbaar

Het INTEGRAL®-assortiment is geschikt voor alle soorten omgevingen en alle soorten effluenten, vooral in combinatie met andere beschermingen van Saint-Gobain PAM:

 • INTEGRAL pH1: zeer corrosief afvalwater
  - binnenbekleding: polyurethaan
   
 • INTEGRAL TT PUX: extreem corrosieve omgeving, waarvoor een speciale uitwendige bescherming nodig is
  - buitenbekleding: polyurethaan
  - binnenbekleding: aluminaatcement
   
 •  INTEGRAL TT PE: extreem corrosieve omgeving, waarvoor een speciale uitwendige bescherming nodig is
  - buitenbekleding: polyethyleen
  - binnenbekleding: aluminaatmcement
   
 • INTEGRAL Préisolé (ISOPAM): antivriesoplossing voor niet-ingegraven leidingen
  - buitenbekleding: polyurethaanschuim
  - binnenbekleding: aluminaatcement

De INTEGRAL®-leidingen, met hun STANDARD automatische verbindingen in nitril ondersteunen hoekverdraaiingen. Deze flexibiliteit biedt bescherming tegen grondzettingen, accidentele overdruk, waterslag en wortelingroei.

De INTEGRAL®-leidingen kunnen ook worden uitgerust met krachtige trekvaste systemen om hydraulische stuwkracht te vermijden in netwerken met drukleidingen.

Caption: 
Buis INTEGRAL

 

DN : 80 tot 2000 mm
PFA : 40 tot 26 bar


e-Brochure - INTEGRAL

See also

Saint-Gobain PAM begeleidt de publieke besluitvormers en verstrekt het een duurzame toegang tot diensten zoals drinkwater en de behandeling van afvalwater.
L'offre assainissement de Saint-Gobain PAM est adaptée aux eaux usées et pluviales, réseaux séparatifs fonctionnant par refoulement ou écoulement gravitaire.