IZIFIT

DRINKWATER

Gamma IZIFIT®

Veiligheid voor alle leidingen

IZIFIT ® is een complete oplossing van nodulaire gietijzeren hulpstukken voor alle buizen in PE (polyethyleen), PVC-U (niet-geplastificeerd polyvinylchloride) en PVC-BO (biaxiaal georiënteerd polyvinylchloride) voor de verdeling van drinkwater. Leidingen in kunststof moeten worden gebruikt met nodulair gietijzeren hulpstukken voor een goede mechanische weerstand.

 

IZIFIT ® is een volledig assortiment polyvalente hulpstukken (bocht, T-stuk, flens-spie, flens-mof verbinding, verloopstuk, koppelstuk, verankeringsmof…) voor de verbinding tussen beide kunststof netwerken.IZIFIT® maakt het ook mogelijk om twee verschillende netwerken aan te sluiten , bijvoorbeeld een in BLUTOP® nodulair gietijzer en het andere in PE (polyethyleen).

 

Met IZIFIT ® wordt het kinderspel! 

 

De IZIFIT®-oplossing versnelt en vergemakkelijkt de plaatsing van verbindingen en heeft vele voordelen: 

Snelheid

De hulpstukken met voorgemonteerde verbindingen zijn installatieklaar en de hulpstukken en afsluiters worden zonder vastzetten gemonteerd.

Plaatsingsgemak

De montage gebeurt met de hand of door eenvoudige hefboomwerking. De draagbare hulpstukken zijn voorzien van een handvat. Ze zijn niet alleen gemakkelijk plaatsbaar op de werf, maar beschikken bovendien over een gegarandeerde afdichting

Universeel 

IZIFIT® is een uniek assortiment dat op alle soorten kunststof waterleidingen past, met de mogelijkheid om de leiding al dan niet trekvast uit te voeren (afdichtingring of afdichtingsring met vergrendeling).
Het IZIFIT®-assortiment beantwoordt aan verschillende toepassingen en markten en maakt zo een optimalisatie van de voorraad mogelijk.

Betrouwbaarheid

De IZIFIT®-hulpstukken zijn ontworpen en getest volgens strenge methoden en normen (NF T 54-948_2010 voor PVC-BO en EN 12842-2012 voor PE en PVC-U).
Met specifieke tests bij Saint-Gobain PAM wordt voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid gezorgd. 

Weerstand

De IZIFIT®-hulpstukken, in modern en zeer bestendig nodulair gietijzer, vormen de hoeksteen van PVC-netwerken.
IZIFIT ® is bestand tot een druk van 16 bar afhankelijk van de gebruikte kunststoffen. 

Soepelheid

IZIFIT®-verbindingen ondersteunen, ongeacht de gebruikte verbinding, een hoekverdraaiing van 6°. De verbindingen zijn bestand tegen axiale speling zodat de leidingen zich aan grondzettingen kunnen aanpassen. 

Innovatie 

IZIFIT ® is een unieke technologie die in Frankrijk is ontwikkeld en gepatenteerd door Saint-Gobain PAM. 

Duurzaamheid 

De IZIFIT®-verbindingen zijn afgewerkt met een blauwe epoxybekleding, inzetstukken in roestvrij staal en elastomeer van EPDM-kwaliteit, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen de tand des tijds. 

 

@associated_documents_title
@slideshows_block_title
  • Joint automatique IZIFIT - pour les canalisations plastiques PVC PE, PVC-Bio
  • Joint automatique IZIFIT - pour les canalisations plastiques PVC PE, PVC-Bio
@solutions_block_title

Aanvoer, behandeling en verdeling

Saint-Gobain PAM levert wereldwijd nodulair gietijzeren leidingen en hulpstukken om water van de bron tot aan waterzuiveringsinstallaties en consumptieplaatsen te transporteren
De waterleidingen van PAM zijn geschikt voor de hele watertransportcyclus:

  • gravitaire aanvoer ;
  • verdeling van drinkwater;
  • waterbehandeling enz.

Saint-Gobain PAM zet zich in voor het behoud van de natuurlijke bron ‘water’ (kwaliteit en kwantiteit) en het transport ervan in alle situaties (mechanische spanningen, overdruk, beperkingen van de omgeving, enz.).

 

@see_more