LUG

APPARATEN

Vlinderklep LUG

Het assortiment LUG-afsluiters wordt in open lucht gemonteerd om de ingenomen ruimte te beperken. Het is een assortiment dat zich aanpast aan alle soorten vloeistoffen en beperkingen. Net zoals de kleppen van het type WAFER hebben LUG-kleppen twee wrijvingspunten.

De vlinderklep (serie 20) met korte inbouwlengte zonder flenzen type LUG is over het algemeen ontworpen voor industriële toepassingen met beperkte installatieruimte. De concentrische LUG-vlinderklep wordt vervaardigd voor een bereik van DN 40 tot DN 1000.

 

afsluiter, Lug, nodulair gietijzer
Caption: 
LUG-vlinderafsluiter in nodulair gietijzer

 

De LUG-vlinderklep wordt aangesloten op hulpstukken met flenzen met behulp van schroeven aan elke kant van de afsluiter die worden vastgeschroefd in de getapte delen van het lichaam. De samenstelling van de klep biedt de mogelijkheid om een kant van de installatie te demonteren terwijl de andere kant werkzaam en onder druk blijft.

Eenvoudige plaatsing

Deze afsluiter is eenvoudig in het netwerk te monteren dankzij de schroefdraad die altijd voor een correcte positionering van de afsluiter zorgt. Tijdens de montage van de afsluiter moeten de leiding, pompuitlaten, reservoirs, enz. tijdelijk worden geïsoleerd.

De LUG-vlinderklep is het best geschikt voor demontage van een leiding aan het einde van de lijn. De stroomafwaartse waterleidingen kunnen worden gedemonteerd terwijl de druk van het stroomopwaartse netwerk wordt behouden.

Prestatie

vlinderklep, Lug, klep in roestvrij staal, nodulair gietijzer
Caption: 
Vlinderklep LUG DN 600 klep in roestvrij staal

1. Standaanduiding met spie (vanaf DN 400)
2. Bovenste deksel
3. Bus/mof (3 stuks) 
Zorgt voor een perfecte uitlijning van de as met de behuizing en een daling van het bedieningskoppel
4. O-ring (3 stuks)
Vermijdt externe verontreiniging
5. Speciaal ontworpen as met vierkant / hoognauwkeurige vlinder
Aan de opening en eenvoudig te demonteren zonder trillingen
6. Afdichtlijn van de vlinder met bolvormig ontwerp en gepolijste afwerking
Verbetert het koppel, de afdichting en de duurzaamheid van de huls
7. Bekleding in blauwe poederepoxy van min. 300 micron
Beste duurzaamheid onder alle omstandigheden
8. Dikke elastomeer huls
Langere levensduur en betere afdichting
9. Statische onderas zonder rotatie
Geen risico op lekkage en minder slijtage van de as

De LUG-vlinderklep biedt een volledige afdichting en kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd. Er zijn geen afdichtingen nodig, waardoor de plaatsing bijzonder snel verloopt.

Bevestigingsmiddelen van de LUG-vlinderklep

De lengte van de bevestigingsmiddelen is afhankelijk van verschillende factoren: de diameter, de druk, het type flenzen en de bevestigingsmiddelen. Daarom wordt voor elk geval een lengtestudie aanbevolen.

Bevestigingsmiddelen van de LUG-vlinderafsluiter
Caption: 
Bevestigingsmiddelen van de LUG-vlinderafsluiter

De LUG-afsluiter kan worden gemonteerd met bilaterale schroeven, zonder moeren, ongeacht of een vaste of losse flens wordt gebruikt en ongeacht de diameter. Een  uitbouwstuk wordt aanbevolen om de demontage te vereenvoudigen.

Vlinderklep en traceerbaarheid

Het traceerbaarheidssysteem van de LUG-vlinderklep verschaft alle informatie met betrekking tot het product: oorsprong en kwaliteit van de bekledingen en materialen, productie, resultaten van inspecties en hydraulische tests.

Zodra de bestelling in het computersysteem staat, wordt automatisch een productienummer toegewezen aan deze afsluiter. Het productieblad bevat alle informatie over het productie- en inspectieproces van de afsluiter. Vervolgens worden twee zelfklevende etiketten met dit nummer op de behuizing en op de bovenste flens van de afsluiter geplaatst. Hierdoor wordt een controlesysteem van niveau 2.2 of 3.1 mogelijk gemaakt.

 

 

@associated_documents_title
@slideshows_block_title
  • vanne, Lug, fonte ductile, levier
  • vanne, Lug, fonte ductile, réducteur
  • vanne, Lug, fonte ductile, motorisé
  • vanne, Lug, fonte ductile, pneumatique
  • vanne, Lug, fonte ductile, levier
  • vanne, Lug, fonte ductile, réducteur
  • vanne, Lug, fonte ductile, motorisé
  • vanne, Lug, fonte ductile, pneumatique