Engagement développement durable - Saint Gobain PAM

Search catalog

TAG 32

AFVALWATER

Gamma TAG32®

Afvalwater via gravitaire leidingen

Het nodulair gietijzeren TAG32®-leidingsysteem is bedoeld voor gravitaire leidingen. Het TAG32®-assortiment bestaat uit buizen met een lengte van 3 tot 6 meter en met een diameter van 150, 200, 250 en 300 mm, hulpstukken en aftakkingen.

Het TAG32®-assortiment, een echte innovatie op het gebied van gravitaire leidingen in gescheiden stelsel, bevordert de doorstromingscapaciteit dankzij een volledig gladde epoxy binnenbekleding. De buizen zijn dunner, lichter en gemakkelijker te behandelen zodat ze zelfs bij beperkte ruimte probleemloos kunnen worden geplaatst. De onderlinge bevestiging is vereenvoudigd en er is geen kraag meer nodig. 

Caption: 
Buis TAG 32

De TAG32®-leidingen zijn voorzien van een buitenbekleding in zink-aluminiumlegering en een rood-bruine bekleding van: AQUACOAT®. Dit is een ééncomponentenbekleding op waterbasis, zonder solventen en zonder Bisphenol A. Dit zorgt ervoor dat de leidingen niet poreus en niet doorlaatbaar zijn.

In combinatie met de automatische IM-verbinding in nitril bieden de TAG32®-leidingen bescherming tegen grondzettingen en wortelingroei.

Het TAG 32®-assortiment bevat ook een reeks hulpstukken, aftakkingen, aansluitingen en moffen die specifiek bedoeld zijn voor gravitaire leidingen voor afvalwater.

 

DN : 150, 200, 250, 300
Gravitaire leidingen


e-Brochure - TAG 32

Videos diaporama

TAG 32 - Canalisations en fonte ductile pour l'assainissement gravitaire
PamlineTV
1 / 1
Logo de la gamme TAG32